logo KidzTower2

KidzTower is sinds 2011 het centrum waar élk kind dé kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen!

Het psychologisch en pedagogisch centrum Basis in Perspectief is de oorsprong van onze organisatie. Dit is de particuliere praktijk van Wim en Anne-Jolàn Zuiderman, die al sinds 1 oktober 1986 gevestigd is in een woonhuis (‘het speelhuis’) in Nieuwegein.  In 2011 werd een droom gerealiseerd met het openen van ‘KidzTower’. Een uitbreiding van het aanbod om meer kinderen te kunnen begeleiden en behandelen werd werkelijkheid. Dit initiatief maakte een variërend zorgaanbod onder één, vertrouwd dak, mogelijk.

KidzTower is inmiddels een expertisecentrum bestaande uit een kinderbehandelcentrum en het psychologisch centrum Basis in Perspectief. Betrokken professionals onderzoeken, behandelen en begeleiden kinderen en jongeren tot 18 jaar. Bovendien biedt KidzTower ondersteuning aan de omgeving om een cliënt heen, zoals ouders, gezinnen en scholen. Vanuit het centrum Basis in Perspectief worden ook (jong) volwassenen behandeld en begeleid vanuit verschillende disciplines.

KidzTower is toe aan een volgende stap!

Om KidzTower als aanbieder te positioneren en haar expertise aan te bieden in de regio Kennemerland, heeft KidzTower besloten een praktijk te openen in het binnenkort nieuw op te leveren Gezondheidscentrum aan de Wijkerbaan in Beverwijk.

KidzTower zal starten in het gezondheidscentrum met haar afdeling ‘Basis in Perspectief’ en zich in beginsel richten op de doelgroep jong volwassenen ( vanaf 18 jaar).

Psychologe Marloe Leermakers zal namens KidzTower in het nieuwe gezondheidscentrum de consulten gaan doen en participeren in het behandelteam. Marloe wordt in Beverwijk gesteund door een team van professionals die zij vanuit KidzTower kan raadplegen en desgewenst kan inzetten.

Voor meer info www.kidztower.nl