Onze diëtiste Kim Zwakman

Kim is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Voeding & Diëtetiek. Direct na haar opleiding is zij gestart als diëtist in het Medisch Centrum Alkmaar, waar zij ruime ervaring opdeed als diëtist en was ook actief betrokken in het voedingsteam van het MCA. Dit team houdt zich bezig met onderzoeken en ontwikkeling van nieuwe voedingsprotocollen om deze te implementeren in het ziekenhuis.

Naast dit dienstverband startte zij in 2004 met Voedingsadviesbureau Zwakman en heeft zich sinds 2007  volledig toegelegd op de praktijk.

Tot op de dag van vandaag is ze nog steeds bezig met ontwikkelingen tot verbetering van de voedingszorg in de regio Kennemerland en is regio bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Dietisten.

Door jarenlange ervaring op het gebied van (top)sport, medische klachten, medicatie en eetproblemen ben ik als diëtist actief betrokken bij de gezondheidsontwikkelingen van voeding en mens. Omdat niet iedereen dezelfde gezondheid en wensen heeft, stel ik met u een persoonlijk doel op waarnaar wordt gestreefd. Middels BIA metingen tijdens de vervolg gesprekken kunnen we de effectiviteit van het aangepaste voedingsschema bekijken en waar nodig bijstellen tot het uiteindelijke gewenste resultaat!

Voor meer informatie www.kimzwakman.nl

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]