Doe mee met de dag van de sport!

 

INTERFYSIO doet zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren wij op zaterdag 21 augustus de Dag van de Sport. Deze dag zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen ook uit om lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben.

 

Wat gaan we doen?

INTERFYSIO heeft deze dag een trainer lopen die de inwoners van Beverwijk de groepslessen van INTERFYSIO kan laten ervaren.

 

  • U bent van harte welkom om te komen trainen op onze kracht of cardio apparatuur of u kunt meedoen met een groepsles.
  • Wij staan voor u klaar van 10.00-16.00 uur.
  • Wanneer de COVID-19 regels nog van kracht zijn kunt u vooraf telefonisch een tijdstip reserveren.
  • U wordt verwacht in sportkleding en sportschoenen. Neem zelf een handdoek en een bidon mee.

 

Wanneer ons dagprogramma bekend is dan zullen we die op deze website plaatsen. U kunt zich dan inschrijven voor een les via ons contactformulier of telefonisch op nummer 0251-292907.

 

 

Wat is de Dag van de Sport?

Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of houd je juist van sporten in groepsverband? Ben jij iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren.

 

In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken wij er een feestje van!

 

Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?

Ga naar de website www.dagvandesport.nl.