Mijn naam is Sonja Perquin

[spreek uit: Perkwien]. Ik werk in het Gezondheidscentrum met jongeren, als contextueel coach. Als coach begeleid ik jongeren die vastlopen in het leven. We hebben allemaal behoefte aan erkenning en waardering, sociaal contact, veiligheid en zekerheid. Soms gebeuren er dingen in het leven waar je je geen raad mee weet en wordt in die basisbehoeften niet genoeg voorzien. Worstelen met een probleem kan leiden tot twijfels, zorgen, gevoelens van depressiviteit, onzekerheid, faalangst of je niet begrepen of schuldig voelen. Hoe die worsteling er uit ziet, daarin is een ieder uniek. Als hulpverlener zal ik luisteren en  begeleiden naar helpende inzichten.

Maar, wat is dan ‘contextueel’? In de sessies ga ik samen met je op ontdekkingsreis om te zien wie je bent, wat je doet, denkt, voelt; een zoektocht naar ‘ik doe ertoe’.                                                      

Belangrijk in jouw zoektocht naar ‘ik doe ertoe’ ben niet alleen jij, maar ook je ‘context’, die onmisbare groep van mensen die voor altijd met jou verbonden zijn. Je vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, soms ook anderen die in jouw leven een betekenisvolle rol spelen en voor wie jij betekenisvol bent. De diepste wens van ieder mens is het hebben van betekenis, juist in familie. In die belangrijke zoektocht naar jezelf houden we daarom rekening met je afkomst èn je toekomst .

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk eens de website: www.praktijksonjaperquin.nl