Maatregelen i.v.m. het Coronavirus (COVID-19)

Beste sporters en cliënten van Interfysio,

De ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus gaan snel, iedereen is op zoek naar oplossingen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.
In de afgelopen dagen is het aantal besmettingen in Nederland exponentieel gestegen en er komen dagelijks nieuwe besmettingen bij, waarvan de bron steeds vaker onduidelijk is.

Vanuit de overheid is gister besloten om alle sportgelegenheden tot en met 6 april te sluiten.

Wij begrijpen dat dit een uiterst vervelende maatregel is, maar wij wenden al onze creativiteit aan, om u toch een actieve periode thuis te kunnen aanbieden. Hierbij kunt u denken aan online trainingsschema’s, videotrainingen etc.
Komende dagen kunt u hierover meer van ons verwachten.

Vooralsnog gaan alle fysiotherapie behandelingen wel door, dit valt onder de zorg en daar rust een behandelplicht op. We willen graag de zorg bieden die u altijd van ons gewend bent, mochten er andere maatregelen vanuit de overheid noodzakelijk zijn, dan hoort u dat zo snel mogelijk van ons.
Met klem verzoeken wij de patiënten die ziekteverschijnselen hebben (Keelpijn, luchtwegklachten zoals hoesten, kortademigheid en longontsteking al dan niet met koorts vanaf 38 graden) niet op te praktijk te komen, maar telefonisch de behandeling af te zeggen.

Team Interfysio